Mijn eigen klassiekers

Ik heb zelf 4 klassiekers. Een Sunbeam Alpine V uit 1967, een Triumph Tr3 uit 1955, een Volvo P1800S uit 1967 en een Alfa Romeo 2000 Touring Spider uit 1960. Tot voor kort had ik een Volvo Amazone combi uit 1968. Die heb ik jaar of 25 gehad, compleet gerestaureerd, en dagelijks gebruikt. De laatste jaren gebruikte ik hem echter zo weinig dat ik toch besloten heb hem te verkopen. De Sunbeam verkeert in prima staat. De Tr3 ben ik momenteel na een grondige restauratie weer aan het opbouwen naar concoursstaat. De P1800 staat al 20 jaar in een hoekje te wachten tot ik er aan toe kom...... Ik heb onlangs besloten hem aan te gaan pakken. De reden om eerst met de Volvo te beginnen is dat ik er wel erg naar uitkijk een auto te hebben die het gewoon doet..... Met de Engelse sportwagens heb ik in ieder geval niet die ervaring......


 

.

Momentele ben ik vooral bezig met de restauratie van de p1800.  Onder de pagina Restauratie P1800 kun je daarover meer lezen