Tr3

Bouwjaar: 1955

Bodynummer: TS9463L

Motornummer: TS9857E

Versnellingsbaknummer:TS9877

Ik heb de Tr3 een jaar of vijftien geleden gekocht in NieuwLeusen. Hij kwam toen vers uit Amerika. In die tijd had je nog geen digitale fotografie, dus ik heb nauwelijks foto's. Er zaten zwarte Californische platen op, en hij zag er redelijk hard uit. Oorspronkelijk zwart met een rood interieur. Toen ik hem kocht was hij inmiddels groen gespoten. Dat heb ik zo gelaten. Ik vind de combinatie van donkergroen met rood echt prachtig. 

Optimistisch als ik was dacht ik dat ik er met een jaartje wel klaar mee zou zijn. Maar toen werd mijn zoon geboren, em daarna mijn dochter. Er moest verbouwd worden. Mijn vader weer ziek. En ik ging ook nog een beetje carrière maken.... 

Maar nu is hij dan toch bijna klaar. Tenminste...... de body zit weer op het chassis en de techniek is grotendeels klaar. De body is helemaal van top tot teen gedaan en ziet er prachtig uit. Ik kan niet wachten om hem af te maken! Alle techniek is als nieuw; motor, versnellingsbak, differentieel, voorwielophanging, remmen, echt alles.