De 63-81-FV heb ik niet meer!

Had ik sinds de '80-er jaren van de vorige eeuw, en vorig jaar verkocht. Ooit gekocht met de bedoeling hem te restaureren voor mijn vader. Maar dat werd hem toch niet voor m'n vader. Daarom besloten er zelf maar mee te rijden. Na een jaar of twee uit elkaar gehaald en in de loop van een aantal jaar gerestaureerd. Flink wat jaren, want er kwam steeds een andere restauratie tussendoor; een Austin Sprite, een Sunbeam, een P1800, een Amazon sedan.... Uiteindelijk in 2000 weer op de weg gebracht. Veel nieuw plaatwerk en alle techniek vervangen. Open dak erin gezet en een overdrive gemonteerd. Rijdt sindsdien prima. Ik gebruikte hem vaak voor rally's. 

Overigens, ben je op zoek naar een nagelnieuw achterscherm van een Combi? Ik had er één te koop! Die is inmiddels verkocht...